top of page

 LIDHJE TË QËNDRUESHMËRISË 

Motori i kërkimit që mbjell pemë

Për një shoqëri të qëndrueshme dhe të dëshirueshme

TITULLI I MADH

Ushqimi

Blerja juaj organike në internet

proteinat bimore

Krijime bimore

Turshi, meze, ketchup dhe uthull

Kremrat e para me bazë bimore në Francë

Rroba

Një modë më e përgjegjshme

Modë ekologjike, etike dhe elegante

Nga fushat në  veshje

Dyqan eko-qytetar i markave të përkushtuara

Fije, modele, gjilpëra...

Këpucë, maska dhe çorape kërpi

Merrni masa për pyjet 

Atlete me dizajn ekologjik

Kozmetikë

Kujdesi natyral: fytyra dhe trupi

Një markë e përkushtuar Breton

Konsumoni më pak dhe më mirë

Kozmetikë natyrale

zero kozmetikë  humbje

Anti-odorant natyral

Kujdesi për higjienën dhe bukurinë natyrore

Pastë dhëmbësh natyrale, pa plastikë

Kujdesi natyral i flokëve

Të ndryshme

Textiles et objets en fibre de bananes

mainLogoTransparent.png

Sfungjerë të qëndrueshëm dhe të biodegradueshëm

Produkte pastrimi në formë tabletash

Detergjent, sprej pastrimi dhe tableta për enëlarëse

Produktet shtëpiake

Lavanderia e pastër. Plastike zero

Letër higjienike dhe fasule me etiketë ekologjike

Culottes et maillots de bains menstruels

Dyqani i mbeturinave zero

Kt eko per lavastovilje

Komoditeti i një dysheku natyral

bottom of page